Diensten

Diensten

Hieronder kan je meer lezen over onze diensten. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Verkoop

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Wat zijn de juridische aspecten, waar moet ik allemaal op letten, wat is een reële prijs voor mijn woning, hoe presenteer ik deze goed? Allemaal vragen die je tegen zal komen. Een potentiële koper zal vaak zonder 'druk' en 'emotie' van een eigenaar een woning willen bezichtigen. We hebben het natuurlijk niet over een gebruikte auto. Een makelaar is dan ook logische keuze.

Als je ons inschakelt, zetten wij ons in om de verkoop in goede banen te leiden en het voor beiden een prettige ervaring te maken. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw woning op sites als Funda, Jaap en Huislijn gepresenteerd wordt met professionele foto's, evenals op social media als Facebook en Twitter.

Aankoop

Ook voor het aankopen van een woning kan je de diensten van een makelaar gebruiken. Ben je op zoek naar een koopwoning? Wij zoeken mee! Of heb je er reeds een gevonden? Wij adviseren en begeleiden je bij de aankoop. Een aankoopmakelaar hoeft niet veel te kosten.

Jouw aankoopmakelaar van Woonsource:

  • Is laagdrempelig en flexibel.
  • Kent de (lokale) huizenmarkt en de (lokale) regelgeving.
  • Weet hoe het biedproces werkt.
  • Houdt het hoofd koel houden als het erg spannend wordt.
  • Helpt je met het zakelijke gedeelte tot en met de overdracht te organiseren.
  • Werkt op basis van no cure, no pay met een vast laag instaptarief van 295 euro.

Als aankoopmakelaar van Woonsource zijn wij gericht op het bereiken van de laagst mogelijke eindprijs. Daar hebben wij een goede reden voor, want van iedere € 1000,- die wij namens u van de prijs afdingen vragen wij een bonus van € 100,- . Anders gezegd: Hoe beter wij onderhandelen, hoe meer wij verdienen, hoe groter jouw winst. Maar minstens even gemotiveerd zorgen wij voor zekerheid in alle andere opzichten. Daarbij hoort juridische ondersteuning tot en met de notaris. Wij controleren de koopakte op negatieve bepalingen die in jouw nadeel kunnen werken. Vooraf, zodat je geen handtekening zet onder ongewenste kleine lettertjes. Ook zien wij toe op het opnemen van een deugdelijke financieringsclausule in de koopakte, zodat je niet in de problemen komt als de financiering onverhoopt niet rond komt. Zekerheid en veiligheid voor alles.

Verhuur

Heb je woonruimte die je wil verhuren dan kan je ook daarvoor de bemiddeling door ons laten verzorgen. Net als bij de verkoop van een woning nemen wij je vele aspecten uit handen, zoals o.a. het bepalen van de huurprijs, opmaken huurcontract en het presenteren van de woonruimte. Wij kunnen je uiteraard ook adviseren mocht je twijfels hebben of verhuur wel aantrekkelijk is.

Heb je je woning onbewoond te koop staan, bijvoorbeeld omdat je reeds in een andere woning verblijft, en verwacht je de woning niet al te snel te verkopen? Dan kan het interessant zijn, mits deze hiervoor in aanmerking komt, om tijdelijk te verhuren in het kader van de Leegstandwet. Op deze manier is het mogelijk om de dubbele lasten te drukken tijdens de periode dat de woning in de verkoop staat.

Verhuurwoningen kunnen, in overleg, gepresenteerd worden op verschillende sites als Pararius, Funda alsook Marktplaats. Wederom ook op social media als Facebook en Twitter.

Site delen: